САД СОЗДАВААТ НЕДОСТИГ ОД ДОЛАРИ ИСТО КАКО ШТО РУСИЈА СОЗДАВА НЕДОСТИГ ОД НАФТА, ГАС И ЖИТО

САД СОЗДАВААТ НЕДОСТИГ ОД ДОЛАРИ ИСТО КАКО ШТО РУСИЈА СОЗДАВА НЕДОСТИГ ОД НАФТА, ГАС И ЖИТО

Од Ерик Питерс, ЦИО Главен Инвестиционен Менаџер на фондот One River Asset Management „Мораме да ги намалиме приходите на Русија што Путин ги користи за…

Види повеќе САД СОЗДАВААТ НЕДОСТИГ ОД ДОЛАРИ ИСТО КАКО ШТО РУСИЈА СОЗДАВА НЕДОСТИГ ОД НАФТА, ГАС И ЖИТО