ШОКАНТЕН ИЗВЕШТАЈ НА СТУ ПИТЕРС - БЕБИЊАТА НА BAKЦИНИРАНИТЕ МАЈКИ МАСОВНО УМИРААТ (ВИДЕО)

ШОКАНТЕН ИЗВЕШТАЈ НА СТУ ПИТЕРС – БЕБИЊАТА НА BAKЦИНИРАНИТЕ МАЈКИ МАСОВНО УМИРААТ (ВИДЕО)

Пред да го погледнете ова интервју, мораме да ве предупредиме, бидејќи ако имате душа, можеби е тешко да се гледа. Познатиот американски автор Сту Питерс…

Види повеќе ШОКАНТЕН ИЗВЕШТАЈ НА СТУ ПИТЕРС – БЕБИЊАТА НА BAKЦИНИРАНИТЕ МАЈКИ МАСОВНО УМИРААТ (ВИДЕО)
ГИ ФАЌА ПАНИКА? KOBИД ЗЛОСТОРНИЦИТЕ БАРААТ АМНЕСТИЈА И ПРОШКА ЗА СÈ ШТО ПРАВЕА ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА

ГИ ФАЌА ПАНИКА? KOBИД ЗЛОСТОРНИЦИТЕ БАРААТ АМНЕСТИЈА И ПРОШКА ЗА СÈ ШТО ПРАВЕА ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА

Кoвид злосторниците бараат амнестија за дела извршени за време на пaндемијата. Но, не, нема да има пaндемиска амнестија! Сега, неколку месеци по завршувањето на KOBИД…

Види повеќе ГИ ФАЌА ПАНИКА? KOBИД ЗЛОСТОРНИЦИТЕ БАРААТ АМНЕСТИЈА И ПРОШКА ЗА СÈ ШТО ПРАВЕА ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА
FOX NEWS ОБЈАВИ ЗАСТРАШУВАЧКИ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ ОД ЦДЦ - ЕВЕ КОЛКУ ПРОЦЕНТИ ОД ЛУЃЕТО МОРАЛЕ ДА ПОБАРААТ МEДИЦИНСКА ПОМОШ ПО BAKЦИНАТА (ВИДЕО)

FOX NEWS ОБЈАВИ ЗАСТРАШУВАЧКИ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ ОД ЦДЦ – ЕВЕ КОЛКУ ПРОЦЕНТИ ОД ЛУЃЕТО МОРАЛЕ ДА ПОБАРААТ МEДИЦИНСКА ПОМОШ ПО BAKЦИНАТА (ВИДЕО)

Вистината за ужасните последици од мPHК вaкцините повеќе не може да се крие и сѐ повеќе се пробива во главните медиуми. Така американскиот Fox News…

Види повеќе FOX NEWS ОБЈАВИ ЗАСТРАШУВАЧКИ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДАТОЦИ ОД ЦДЦ – ЕВЕ КОЛКУ ПРОЦЕНТИ ОД ЛУЃЕТО МОРАЛЕ ДА ПОБАРААТ МEДИЦИНСКА ПОМОШ ПО BAKЦИНАТА (ВИДЕО)
ТРИ ДОЗИ BAKЦИНИ ГО ЗГОЛЕМУВААТ РИЗИКОТ ОД ИНФЕКЦИЈА ЗА 27% - НАОДИ ОД НОВА НАУЧНА СТУДИЈА

ТРИ ДОЗИ BAKЦИНИ ГО ЗГОЛЕМУВААТ РИЗИКОТ ОД ИНФЕКЦИЈА ЗА 27% – НАОДИ ОД НОВА НАУЧНА СТУДИЈА

Три дози од вaкцината на Мoдерна за Кoвид-19 го зголемуваат ризикот од инфекција со Омикрoн до 27%, покажа нова научна студија. Студијата пред печатење (сè…

Види повеќе ТРИ ДОЗИ BAKЦИНИ ГО ЗГОЛЕМУВААТ РИЗИКОТ ОД ИНФЕКЦИЈА ЗА 27% – НАОДИ ОД НОВА НАУЧНА СТУДИЈА
ДАЛИ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИФАТИ ДЕКА ОМИKPOH НЕ Е KOBИД-19?

ДАЛИ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИФАТИ ДЕКА ОМИKPOH НЕ Е KOBИД-19?

Пред неколку недели, „Вашингтон пост“ објави: „Претседателот Бајден, двојно вaкциниран и со два бустера, е во многу поповолна позиција за борба против КOВИД-19 отколку што…

Види повеќе ДАЛИ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИФАТИ ДЕКА ОМИKPOH НЕ Е KOBИД-19?
СКАНДАЛ ВО ГЕРМАНИЈА - АCTРАЗEHЕКА ОДБИВА ДА ИМ ПЛАТИ ОТШТЕТА НА ПОВРЕДЕНИТЕ ОД BAKЦИНАТА, ТУКУ ТВРДИ - BAKЦИНИРАНИТЕ СИ СЕ САМИТЕ ВИНОВНИ

СКАНДАЛ ВО ГЕРМАНИЈА – АCTРАЗEHЕКА ОДБИВА ДА ИМ ПЛАТИ ОТШТЕТА НА ПОВРЕДЕНИТЕ ОД BAKЦИНАТА, ТУКУ ТВРДИ – BAKЦИНИРАНИТЕ СИ СЕ САМИТЕ ВИНОВНИ

Сега се поднесуваат тужби против фaрмацевтските компании кои стојат зад контроверзните вaкцини против Кoвид во Германија, бидејќи повеќе луѓе сакаат некој да одговара за несаканите…

Види повеќе СКАНДАЛ ВО ГЕРМАНИЈА – АCTРАЗEHЕКА ОДБИВА ДА ИМ ПЛАТИ ОТШТЕТА НА ПОВРЕДЕНИТЕ ОД BAKЦИНАТА, ТУКУ ТВРДИ – BAKЦИНИРАНИТЕ СИ СЕ САМИТЕ ВИНОВНИ
ДАНСКА ГИ ЗАБРАНИ BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД-19 ЗА ПОМЛАДИ ОД 50 ГОДИНИ, НО НЕ ОБЈАСНУВА ЗОШТО

ДАНСКА ГИ ЗАБРАНИ BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД-19 ЗА ПОМЛАДИ ОД 50 ГОДИНИ, НО НЕ ОБЈАСНУВА ЗОШТО

Данска ја забрани употребата на вaкцини за Кoвид-19 за лица помлади од 50 години, објаснувајќи дека забраната дојде затоа што широко распространетиот имунитет и нискиот…

Види повеќе ДАНСКА ГИ ЗАБРАНИ BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД-19 ЗА ПОМЛАДИ ОД 50 ГОДИНИ, НО НЕ ОБЈАСНУВА ЗОШТО
„ЕВРОПА НА РАБОТ“: 70.000 ЧЕШКИ ДЕМОНСТРАНТИ ЈА ПРЕПЛАВИЈА ПРАГА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ВИДЕО)

„ЕВРОПА НА РАБОТ“: 70.000 ЧЕШКИ ДЕМОНСТРАНТИ ЈА ПРЕПЛАВИЈА ПРАГА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ВИДЕО)

Повеќе од 70.000 Чеси протестираат во Прага, главниот град, барајќи од владејачката коалиција да заземе неутрален став за војната во Украина за да се осигура…

Види повеќе „ЕВРОПА НА РАБОТ“: 70.000 ЧЕШКИ ДЕМОНСТРАНТИ ЈА ПРЕПЛАВИЈА ПРАГА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ВИДЕО)