НЕ Е НАПРАВЕНО НИШТО СЛИЧНО: МОЌНАТА РУСКА РАКЕТА КОЈА ЌЕ ОЛАДИ МНОГУ ВЖЕШТЕНИ ГЛАВИ

НЕ Е НАПРАВЕНО НИШТО СЛИЧНО: МОЌНАТА РУСКА РАКЕТА КОЈА ЌЕ ОЛАДИ МНОГУ ВЖЕШТЕНИ ГЛАВИ

Русија е принудена да ги зајакне своите вооружени сили бидејќи светот влегува во фаза на акутна нестабилност. Тоа е поврзано со целосно преструктуирање на светскиот…

Види повеќе НЕ Е НАПРАВЕНО НИШТО СЛИЧНО: МОЌНАТА РУСКА РАКЕТА КОЈА ЌЕ ОЛАДИ МНОГУ ВЖЕШТЕНИ ГЛАВИ
РУСИЈА: ЌЕ ГИ РАСПОРЕДИМЕ РАКЕТИТЕ „САТАНА 2“

РУСИЈА: ЌЕ ГИ РАСПОРЕДИМЕ РАКЕТИТЕ „САТАНА 2“

Русија објави дека до есен планира да ги распореди своите нови интерконтинентални балистички ракети „Сармат”, или на Западот познати како „Сатана 2“, способни за нуклеарни…

Види повеќе РУСИЈА: ЌЕ ГИ РАСПОРЕДИМЕ РАКЕТИТЕ „САТАНА 2“