СЕ ПОДГОТВУВА „ПРОБНО СЦЕНАРИО“ - НЕПОЗНАТА БОЛЕСТ ЈА НАПАДНА С. КОРЕЈА, А КИМ ЈОНГ УН НАРЕДИ КАРАНТИН!

СЕ ПОДГОТВУВА „ПРОБНО СЦЕНАРИО“ – НЕПОЗНАТА БОЛЕСТ ЈА НАПАДНА С. КОРЕЈА, А КИМ ЈОНГ УН НАРЕДИ КАРАНТИН!

Северна Кореја официјално не го пријави бројот на заболени од епидемијата на болеста, ниту пак кажа за каква болест се работи. Единствено познато е дека…

Види повеќе СЕ ПОДГОТВУВА „ПРОБНО СЦЕНАРИО“ – НЕПОЗНАТА БОЛЕСТ ЈА НАПАДНА С. КОРЕЈА, А КИМ ЈОНГ УН НАРЕДИ КАРАНТИН!
ЛУДНИЦА! КИМ ЈОНГ УН ОФОРМИ АНТИ-KOBИД ВОЈСКА, ПА ОРГАНИЗИРАШЕ ПАРАДА! СТРАШНО ВИДЕО КРУЖИ НА ИНТЕРНЕТ!

ЛУДНИЦА! КИМ ЈОНГ УН ОФОРМИ АНТИ-KOBИД ВОЈСКА, ПА ОРГАНИЗИРАШЕ ПАРАДА! СТРАШНО ВИДЕО КРУЖИ НА ИНТЕРНЕТ!

Во Северна Кореја, од почетокот на кoрона хистеријата која за чудо ја погоди оваа земја две и пол години откако веќе се прошири низ целиот…

Види повеќе ЛУДНИЦА! КИМ ЈОНГ УН ОФОРМИ АНТИ-KOBИД ВОЈСКА, ПА ОРГАНИЗИРАШЕ ПАРАДА! СТРАШНО ВИДЕО КРУЖИ НА ИНТЕРНЕТ!
МАЛИОТ ДИКТАТОР СО ГОЛЕМА ДИКТАТУРА - СЕВЕРНА КОРЕЈА ПРИЈАВИ МИЛИОН ЗАРАЗЕНИ, КИМ ЈОНГ УН НАРЕДИ РАСПОРЕДУВАЊЕ НА „МОЌНИ ВОЕНИ СИЛИ“

МАЛИОТ ДИКТАТОР СО ГОЛЕМА ДИКТАТУРА – СЕВЕРНА КОРЕЈА ПРИЈАВИ МИЛИОН ЗАРАЗЕНИ, КИМ ЈОНГ УН НАРЕДИ РАСПОРЕДУВАЊЕ НА „МОЌНИ ВОЕНИ СИЛИ“

Севернокорејскиот водач Ким Џонг-Ун ѝ нареди на војската да ја стабилизира дистрибуцијата на лековите за ковид-19 во главниот град Пјонгјанг во борбата против првото потврдено…

Види повеќе МАЛИОТ ДИКТАТОР СО ГОЛЕМА ДИКТАТУРА – СЕВЕРНА КОРЕЈА ПРИЈАВИ МИЛИОН ЗАРАЗЕНИ, КИМ ЈОНГ УН НАРЕДИ РАСПОРЕДУВАЊЕ НА „МОЌНИ ВОЕНИ СИЛИ“