ИСЛАНДСКА СТУДИЈА ГО ПОКАЖУВА РИЗИКОТ ОД СЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПРЕДИЗВИКАНА КАЈ ДЕЦА ПРИ KOBИД 19 - КРАТКО И ЈАСНО

ИСЛАНДСКА СТУДИЈА ГО ПОКАЖУВА РИЗИКОТ ОД СЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПРЕДИЗВИКАНА КАЈ ДЕЦА ПРИ KOBИД 19 – КРАТКО И ЈАСНО

Децата имаат помала веројатност да се инфицираат со СAPС-КoВ-2 отколку возрасните и кога се заразени, обично имаат поблега полесна болест. Сепак, тешко е да се…

Види повеќе ИСЛАНДСКА СТУДИЈА ГО ПОКАЖУВА РИЗИКОТ ОД СЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПРЕДИЗВИКАНА КАЈ ДЕЦА ПРИ KOBИД 19 – КРАТКО И ЈАСНО