НЕ, BAKЦИНИТЕ НИКОГАШ НЕ БИЛЕ БАШ ЕФИКАСНИ ПРОТИВ ТЕШКИТЕ СИМПТОМИ НА KOBИД

НЕ, BAKЦИНИТЕ НИКОГАШ НЕ БИЛЕ БАШ ЕФИКАСНИ ПРОТИВ ТЕШКИТЕ СИМПТОМИ НА KOBИД

Исто така, тие речиси го ДУПЛИРАА ризикот од хоспитализација со кoронавирус по првата доза; бројките доаѓаат од огромна и (до сега) незабележана британска студија на…

Види повеќе НЕ, BAKЦИНИТЕ НИКОГАШ НЕ БИЛЕ БАШ ЕФИКАСНИ ПРОТИВ ТЕШКИТЕ СИМПТОМИ НА KOBИД