УШТЕ ЕДНА ЗЕМЈА ЗЕМАНА „ЗА ПРИМЕР“, СИНГАПУР, СЕГА ИМА ИСТ ВИШОК СМРТНОСТ КАКО ШВЕДСКА!

УШТЕ ЕДНА ЗЕМЈА ЗЕМАНА „ЗА ПРИМЕР“, СИНГАПУР, СЕГА ИМА ИСТ ВИШОК СМРТНОСТ КАКО ШВЕДСКА!

Неодамна објавивме дека Јужна Кореја, давана како пример за успехот на *мерките* и *протоколите*, достигна исто ниво на прекумерна смртност како Шведска. И покрај одржувањето…

Види повеќе УШТЕ ЕДНА ЗЕМЈА ЗЕМАНА „ЗА ПРИМЕР“, СИНГАПУР, СЕГА ИМА ИСТ ВИШОК СМРТНОСТ КАКО ШВЕДСКА!