ПРВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА СЛОВЕНИЈА РАБОТЕЛА ЗА СИ-ЕН-ЕН И СЕ ЗАЛАГА ЗА КЛИМАТСКАТА АГЕНДА

ПРВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА СЛОВЕНИЈА РАБОТЕЛА ЗА СИ-ЕН-ЕН И СЕ ЗАЛАГА ЗА КЛИМАТСКАТА АГЕНДА

Наташа Мусар стана првата претседателка на Словенија. Наташa Мусар, која интернираше за CNN и BBC, се залага за борба против климатските промени и реформа на…

Види повеќе ПРВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА СЛОВЕНИЈА РАБОТЕЛА ЗА СИ-ЕН-ЕН И СЕ ЗАЛАГА ЗА КЛИМАТСКАТА АГЕНДА
CNN САМО ШТО ПРИЗНА ДЕКА ГЛОБАЛНАТА КРИЗА СО ХРАНА НЕ Е ПОРАДИ УКРАИНСКИОТ КОНФЛИКТ

CNN САМО ШТО ПРИЗНА ДЕКА ГЛОБАЛНАТА КРИЗА СО ХРАНА НЕ Е ПОРАДИ УКРАИНСКИОТ КОНФЛИКТ

Додуша, тие се разбира делумно ја обвинија Русија за наводното блокирање на пристаништата на Украина и покрај тоа што никогаш не беа презентирани докази за…

Види повеќе CNN САМО ШТО ПРИЗНА ДЕКА ГЛОБАЛНАТА КРИЗА СО ХРАНА НЕ Е ПОРАДИ УКРАИНСКИОТ КОНФЛИКТ