ТРАЈКОВСКИ: „АРМ НЕ МОЖЕ ДА ОБЕЗБЕДИ 1000 ВОЈНИЦИ ЗА РОМАНИЈА И БУГАРИЈА СО МОЖЕН ВЛЕЗ НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЈА! СЕ УПАТУВААТ НА БОЛЕДУВАЊЕ И СИ ДАВААТ ОТКАЗИ!“

ТРАЈКОВСКИ: „АРМ НЕ МОЖЕ ДА ОБЕЗБЕДИ 1000 ВОЈНИЦИ ЗА РОМАНИЈА И БУГАРИЈА СО МОЖЕН ВЛЕЗ НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЈА! СЕ УПАТУВААТ НА БОЛЕДУВАЊЕ И СИ ДАВААТ ОТКАЗИ!“

Со сѐ поголемата ангажираност на НАТО во конфликтот во Украина, како и со можниот влез на американската елитна единица Screaming Eagles на територијата на оава…

Види повеќе ТРАЈКОВСКИ: „АРМ НЕ МОЖЕ ДА ОБЕЗБЕДИ 1000 ВОЈНИЦИ ЗА РОМАНИЈА И БУГАРИЈА СО МОЖЕН ВЛЕЗ НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЈА! СЕ УПАТУВААТ НА БОЛЕДУВАЊЕ И СИ ДАВААТ ОТКАЗИ!“