„БОЛНИ ЕКО-АКТИВИСТИ“ НА СОРОС ГО УНИШТИЈА ДЕЛОТО НА ПОЗНАТИОТ СЛИКАР МОНЕ, ПА СЕ ЗАЛЕПИЈА ЗА ЅИД (ВИДЕО)

„БОЛНИ ЕКО-АКТИВИСТИ“ НА СОРОС ГО УНИШТИЈА ДЕЛОТО НА ПОЗНАТИОТ СЛИКАР МОНЕ, ПА СЕ ЗАЛЕПИЈА ЗА ЅИД (ВИДЕО)

Германски климатски активисти вандализираа една од сликите на Клод Моне со пире од компири во неделата, пред да ги залепат рацете за ѕидот на галеријата.…

Види повеќе „БОЛНИ ЕКО-АКТИВИСТИ“ НА СОРОС ГО УНИШТИЈА ДЕЛОТО НА ПОЗНАТИОТ СЛИКАР МОНЕ, ПА СЕ ЗАЛЕПИЈА ЗА ЅИД (ВИДЕО)
СОРОС БРИГАДАТА ВО СРБИЈА НАЈАВУВА ПРОТЕСТИ АКО СЕ ЗАБРАНИ ГЕЈ ПАРАДАТА

СОРОС БРИГАДАТА ВО СРБИЈА НАЈАВУВА ПРОТЕСТИ АКО СЕ ЗАБРАНИ ГЕЈ ПАРАДАТА

Претставниците на граѓанската опозиција за медиумите изјавија дека се подготвени да излезат на улица и да протестираат доколку власта го спречи одржувањето на Еуропрајд што…

Види повеќе СОРОС БРИГАДАТА ВО СРБИЈА НАЈАВУВА ПРОТЕСТИ АКО СЕ ЗАБРАНИ ГЕЈ ПАРАДАТА
ДеСАНТИС ИСПРАТИ ПОЛИЦИЈА ДА ГО ОТСТРАНАТ СУСПЕНДИРАНИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ „ФИНАНСИРАН ОД СОРОС“

ДеСАНТИС ИСПРАТИ ПОЛИЦИЈА ДА ГО ОТСТРАНАТ СУСПЕНДИРАНИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ „ФИНАНСИРАН ОД СОРОС“

Гувернерот на Флорида, Рон Де Сантис, го суспендира државниот обвинител Ендрју Ворен затоа што „избрал и избирал кои закони да ги спроведува врз основа на…

Види повеќе ДеСАНТИС ИСПРАТИ ПОЛИЦИЈА ДА ГО ОТСТРАНАТ СУСПЕНДИРАНИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ „ФИНАНСИРАН ОД СОРОС“