ДИКТАТИТЕ ЗА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ СЕ САМОУНИШТУВАЧКИ - НО И ДЕЛ ОД ПОГОЛЕМА АГЕНДА!

ДИКТАТИТЕ ЗА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ СЕ САМОУНИШТУВАЧКИ – НО И ДЕЛ ОД ПОГОЛЕМА АГЕНДА!

Долги години очекувавме спроведување на далекусежни и трансформативни ограничувања на индустријата и земјоделството во име на иницијативите за „климатски промени“, „Зелена Агенда“ и сл., а…

Види повеќе ДИКТАТИТЕ ЗА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ СЕ САМОУНИШТУВАЧКИ – НО И ДЕЛ ОД ПОГОЛЕМА АГЕНДА!