„НЕМА ИЗБОР ОСВЕН ИНТЕРВЕНЦИЈА“: БЕЛГИСКИОТ ПРЕМИЕР СТРАВУВА ОД „СЕРИОЗЕН РИЗИК ОД СОЦИЈАЛНИ НЕМИРИ“

„НЕМА ИЗБОР ОСВЕН ИНТЕРВЕНЦИЈА“: БЕЛГИСКИОТ ПРЕМИЕР СТРАВУВА ОД „СЕРИОЗЕН РИЗИК ОД СОЦИЈАЛНИ НЕМИРИ“

“Уште неколку вакви недели и европската економија ќе колабира” Ова е застрашувачкото предупредување на уште еден лидер на ЕУ кој ги препознава потребите на својот…

Види повеќе „НЕМА ИЗБОР ОСВЕН ИНТЕРВЕНЦИЈА“: БЕЛГИСКИОТ ПРЕМИЕР СТРАВУВА ОД „СЕРИОЗЕН РИЗИК ОД СОЦИЈАЛНИ НЕМИРИ“