(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) ЗНАМЕТО НА СССР СЕ ВЕЕ НАД АЗОВСТАЛ ВО МАРИУПОЛ!

(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) ЗНАМЕТО НА СССР СЕ ВЕЕ НАД АЗОВСТАЛ ВО МАРИУПОЛ!

Знамето на СССР се вее над Азовстал. Знамето го подигна резервниот полковник, ветеран на специјалните служби на Руската Федерација, директен учесник во преговорите и процесот…

Види повеќе (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) ЗНАМЕТО НА СССР СЕ ВЕЕ НАД АЗОВСТАЛ ВО МАРИУПОЛ!