СТУДИЈАТА НА ОКСФОРД ОТКРИВА НЕГАТИВНА ЕФИКАСНОСТ НА BAKЦИНАТА ПРОТИВ ХОСПИТАЛИЗАЦИЈА И СМРТ ОД KOBИД

СТУДИЈАТА НА ОКСФОРД ОТКРИВА НЕГАТИВНА ЕФИКАСНОСТ НА BAKЦИНАТА ПРОТИВ ХОСПИТАЛИЗАЦИЈА И СМРТ ОД KOBИД

Неодамнешниот труд од Универзитетите во Оксфорд, Единбург и Свонси во Меѓународниот журнал за епидемиологија за ризикот од сериозна форма на Кoвид или смрт, според статусот…

Види повеќе СТУДИЈАТА НА ОКСФОРД ОТКРИВА НЕГАТИВНА ЕФИКАСНОСТ НА BAKЦИНАТА ПРОТИВ ХОСПИТАЛИЗАЦИЈА И СМРТ ОД KOBИД