ПОЧНАА ДА ЗАТВОРААТ КЛИНИКИ ЗА ПРОМЕНА НА ПОЛОТ И ДА ГИ ТУЖАТ

ПОЧНАА ДА ЗАТВОРААТ КЛИНИКИ ЗА ПРОМЕНА НА ПОЛОТ, НО И ДА ГИ ТУЖАТ

Дали сте дете кое страда од родова дисфорија и ви требаат хемикалии за да го блокираат пубертетот? Па, според клиниката за родовиот идентитет Тависток во…

Види повеќе ПОЧНАА ДА ЗАТВОРААТ КЛИНИКИ ЗА ПРОМЕНА НА ПОЛОТ, НО И ДА ГИ ТУЖАТ