„НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ - ТОА Е СТРАТЕГИЈА

„НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ – ТОА Е СТРАТЕГИЈА

Откако светот речиси без здив ја следеше реакцијата на Пекинг на американскиот трик, недостатокот на разгорување може да изгледа разочарувачки – но не е. Од…

Види повеќе „НЕДОСТИГОТ НА ОДГОВОР“ НА КИНА НА ПОСЕТАТА НА ПЕЛОСИ НЕ Е СЛАБОСТ – ТОА Е СТРАТЕГИЈА