ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

Твитер минатата недела го цензурираше тројно вaкцинираниот Д-р. Шмуел Шапира, MD, MPH, бидејќи сугерираше дека може да има врска помеѓу појавата на мајмунски сипаници и…

Види повеќе ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР