АКТИВНОСТА НА ТВИТЕР ЗА ВРЕМЕ НА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА

АКТИВНОСТА НА ТВИТЕР ЗА ВРЕМЕ НА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА

Социјалните медиуми се критичен домен на „информациската војна“, каде што државите се обидуваат да ги унапредат своите интереси преку обликување на ставовите на своите граѓани…

Види повеќе АКТИВНОСТА НА ТВИТЕР ЗА ВРЕМЕ НА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА
ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

Твитер минатата недела го цензурираше тројно вaкцинираниот Д-р. Шмуел Шапира, MD, MPH, бидејќи сугерираше дека може да има врска помеѓу појавата на мајмунски сипаници и…

Види повеќе ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР