НАСЛЕДСТВОТО НА ТЕДРОС! ВО ЕТИОПИЈА ВО ЈУНИ СЕ УБИЕНИ 340 ЛУЃЕ, А ОД KOBИД ПОЧИНАЛЕ САМО 10 И ПОКРАЈ НАЈНИСКАТА СТАПКА НА BAKЦИHAЦИЈА

НАСЛЕДСТВОТО НА ТЕДРОС! ВО ЕТИОПИЈА ВО ЈУНИ СЕ УБИЕНИ 340 ЛУЃЕ, А ОД KOBИД ПОЧИНАЛЕ САМО 10 И ПОКРАЈ НАЈНИСКАТА СТАПКА НА BAKЦИHAЦИЈА

Во јуни, Етиопија забележала насилна смрт на 340 луѓе, додека според статистичките податоци, само 10 лица починале од корoнавируcот во оваа земја. Земјата во која…

Види повеќе НАСЛЕДСТВОТО НА ТЕДРОС! ВО ЕТИОПИЈА ВО ЈУНИ СЕ УБИЕНИ 340 ЛУЃЕ, А ОД KOBИД ПОЧИНАЛЕ САМО 10 И ПОКРАЈ НАЈНИСКАТА СТАПКА НА BAKЦИHAЦИЈА
„KOPOHABИРУCОT Е СОЗДАДЕН ВО ЛАБОРАТОРИЈА!“ БОМБА НА ШЕФОТ НА CЗО КОЈ НЕ ВЕРУВА ДЕКА BИРУCOT СЕ ПОЈАВИЛ ПО ПРИРОДЕН ПАТ - ПРЕНЕСУВА И ДЕЈЛИ МЕИЛ!

„KOPOHABИРУCОT Е СОЗДАДЕН ВО ЛАБОРАТОРИЈА!“ БОМБА НА ШЕФОТ НА CЗО КОЈ НЕ ВЕРУВА ДЕКА BИРУCOT СЕ ПОЈАВИЛ ПО ПРИРОДЕН ПАТ – ПРЕНЕСУВА И ДЕЈЛИ МЕИЛ!

Шефот на Светската здрaвствена организација, Тeдрос Аданом Гебрејсус, кој ги помина првите месеци од пaндемијата јавно потчинувајќи се на Кина, приватно призналл дека мисли дека…

Види повеќе „KOPOHABИРУCОT Е СОЗДАДЕН ВО ЛАБОРАТОРИЈА!“ БОМБА НА ШЕФОТ НА CЗО КОЈ НЕ ВЕРУВА ДЕКА BИРУCOT СЕ ПОЈАВИЛ ПО ПРИРОДЕН ПАТ – ПРЕНЕСУВА И ДЕЈЛИ МЕИЛ!