ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА - „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“

Една нова студија, „Корумпирани климатски станици: Официјалните американски записи за површинска температура остануваат фатално погрешни“, открива дека приближно 96 отсто од температурните станици во САД…

Види повеќе ОБЈАВЕН НОВ ИЗВЕШТАЈ ЗА ПОВРШИНСКИТЕ МЕРНИ СТАНИЦИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА – „ПОКОРУМПИРАНИ СЕ ОТКОЛКУ ШТО МИСЛЕВМЕ“