ОСКАРОВЕЦОТ ТИМ РОБИНС ПРИЗНА: ГИ ИСМЕЈУВАВ НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, А СЕГА СФАЌАМ КОЛКУ БЕВ ВО ЗАБЛУДА

ОСКАРОВЕЦОТ ТИМ РОБИНС ПРИЗНА: ГИ ИСМЕЈУВАВ НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, А СЕГА СФАЌАМ КОЛКУ БЕВ ВО ЗАБЛУДА

Оскаровецот Тим ​​Робинс признава дека „жали“ што паднал на лагите што ги шират владата и корпоративните медиуми за дискриминаторските мерки против Кoвид и вaкцините за…

Види повеќе ОСКАРОВЕЦОТ ТИМ РОБИНС ПРИЗНА: ГИ ИСМЕЈУВАВ НЕBAKЦИНИРАНИТЕ, А СЕГА СФАЌАМ КОЛКУ БЕВ ВО ЗАБЛУДА