ТРАМП УШТЕ ЕДНАШ ПОВТОРИ: „ЈАС ДА БЕВ ПРЕТСЕДАТЕЛ ВОЈНА ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА НЕМАШЕ ДА ИМА“

ТРАМП УШТЕ ЕДНАШ ПОВТОРИ: „ЈАС ДА БЕВ ПРЕТСЕДАТЕЛ ВОЈНА ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА НЕМАШЕ ДА ИМА“

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп во својата последна изјава повтори дека немаше да дозволи ескалација во Украина доколку останеше на функцијата. – Сега имаме војна…

Види повеќе ТРАМП УШТЕ ЕДНАШ ПОВТОРИ: „ЈАС ДА БЕВ ПРЕТСЕДАТЕЛ ВОЈНА ПОМЕЃУ РУСИЈА И УКРАИНА НЕМАШЕ ДА ИМА“