ТРАМП: „КЛИМАТСКАТА ХИСТЕРИЈА Е ИЗМАМА, ТАКА ЈА УНИШТУВААТ ЕКОНОМИЈАТА!“

ТРАМП: „КЛИМАТСКАТА ХИСТЕРИЈА Е ИЗМАМА, ТАКА ЈА УНИШТУВААТ ЕКОНОМИЈАТА!“

Поранешниот претседател Трамп одржа говор на годишната конференција на раководството на фондацијата Херитиџ во Риц-Чарлтон во четвртокот, каде што зборуваше за голем број прашања, меѓу…

Види повеќе ТРАМП: „КЛИМАТСКАТА ХИСТЕРИЈА Е ИЗМАМА, ТАКА ЈА УНИШТУВААТ ЕКОНОМИЈАТА!“