КОНГРЕСМЕНКА ОД САД ПРЕДЛАГА ЗАТВОРСКА КАЗНА ЗА ДАВАЊЕ БЛОКАТОРИ НА ПУБЕРТЕТОТ НА ДЕЦАТА СО ЦЕЛ ПРОМЕНА НА ПОЛОТ

КОНГРЕСМЕНКА ОД САД ПРЕДЛАГА ЗАТВОРСКА КАЗНА ЗА ДАВАЊЕ БЛОКАТОРИ НА ПУБЕРТЕТОТ НА ДЕЦАТА СО ЦЕЛ ПРОМЕНА НА ПОЛОТ

Марџори Тејлор Грин вели дека терапијата за промена на полот кај младите е „злоупотреба на деца“ и повикува на нови строги закони. Конгресменката Марџори Тејлор…

Види повеќе КОНГРЕСМЕНКА ОД САД ПРЕДЛАГА ЗАТВОРСКА КАЗНА ЗА ДАВАЊЕ БЛОКАТОРИ НА ПУБЕРТЕТОТ НА ДЕЦАТА СО ЦЕЛ ПРОМЕНА НА ПОЛОТ