ТРАНСХУМАНИЗМОТ Е НОВАТА РЕЛИГИЈА НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ

ТРАНСХУМАНИЗМОТ Е НОВАТА РЕЛИГИЈА НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ

Сведоци сме на раѓање на нова вера. Тоа не е теистичка религија. Навистина, за разлика од христијанството, јудаизмот и исламот, тој го заменува личниот однос…

Види повеќе ТРАНСХУМАНИЗМОТ Е НОВАТА РЕЛИГИЈА НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ
ХАРАРИ ПОРАЧА - ЛУЃЕТО НАСКОРО ЌЕ НОСАТ БИОМЕТРИСКИ СЕНЗОРИ ВО СЕБЕ ЗА ДА МОЖАТ ДА БИДАТ СЛЕДЕНИ ОД ВЛАДИТЕ (ВИДЕО)

ХАРАРИ ПОРАЧА – ЛУЃЕТО НАСКОРО ЌЕ НОСАТ БИОМЕТРИСКИ СЕНЗОРИ ВО СЕБЕ ЗА ДА МОЖАТ ДА БИДАТ СЛЕДЕНИ ОД ВЛАДИТЕ (ВИДЕО)

Советникот на Светскиот економски форум и еден од главните идеолози на трансхуманизмот, Јувал Ноа Харари, не може да го сокрие фактот дека тој и неговите…

Види повеќе ХАРАРИ ПОРАЧА – ЛУЃЕТО НАСКОРО ЌЕ НОСАТ БИОМЕТРИСКИ СЕНЗОРИ ВО СЕБЕ ЗА ДА МОЖАТ ДА БИДАТ СЛЕДЕНИ ОД ВЛАДИТЕ (ВИДЕО)