НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА

НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА

Јас точно знам дека американската војска распоредува резервисти во Романија за обука на европски војници. На резервистите им беше кажано дека војната ќе ескалира, и…

Види повеќе НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА
АМЕРИКАНСКИОТ ЕКОНОМИСТ ЏЕФРИ САКС: „УКРАИНА ЌЕ ИСЧЕЗНЕ ОД МАПАТА ИЛИ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА“

АМЕРИКАНСКИОТ ЕКОНОМИСТ ЏЕФРИ САКС: „УКРАИНА ЌЕ ИСЧЕЗНЕ ОД МАПАТА ИЛИ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА“

Меѓу добро познатите Американци кои не се согласуваат со официјалната верзија на Белата куќа за настаните во Украина, уште едно сериозно дополнување: економистот Џефри Сакс…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИОТ ЕКОНОМИСТ ЏЕФРИ САКС: „УКРАИНА ЌЕ ИСЧЕЗНЕ ОД МАПАТА ИЛИ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА“