ПАДНА ЛИ ЕДНА ОД ПОСЛЕДНИТЕ ТИРАНИИ? КАНАДА НА ТРУДО ПОТПОЛНО СЕ ОТКАЖУВА ОД KOBИД АГЕНДАТА (ВИДЕО)

ПАДНА ЛИ ЕДНА ОД ПОСЛЕДНИТЕ ТИРАНИИ? КАНАДА НА ТРУДО ПОТПОЛНО СЕ ОТКАЖУВА ОД KOBИД АГЕНДАТА (ВИДЕО)

Земјата која беше синоним за задолжителна вaкцинација и терор врз своето население, се чини дека конечно реши да се откаже од кoвид агендата и кoвид…

Види повеќе ПАДНА ЛИ ЕДНА ОД ПОСЛЕДНИТЕ ТИРАНИИ? КАНАДА НА ТРУДО ПОТПОЛНО СЕ ОТКАЖУВА ОД KOBИД АГЕНДАТА (ВИДЕО)