СÈ ПОВЕЌЕ ГЕРМАНЦИ ЈА НАПУШТААТ ВОЈСКАТА ПОРАДИ МОЖНОТО ШИРЕЊЕ НА СУДИРОТ ВО УКРАИНА

СÈ ПОВЕЌЕ ГЕРМАНЦИ ЈА НАПУШТААТ ВОЈСКАТА ПОРАДИ МОЖНОТО ШИРЕЊЕ НА СУДИРОТ ВО УКРАИНА

Речиси четири пати повеќе германски војници, резервисти и друг обучен персонал побарале да ја напуштат службата оваа година отколку во 2021 година, објави АФП. Зголемувањето…

Види повеќе СÈ ПОВЕЌЕ ГЕРМАНЦИ ЈА НАПУШТААТ ВОЈСКАТА ПОРАДИ МОЖНОТО ШИРЕЊЕ НА СУДИРОТ ВО УКРАИНА