ЕВЕ „ВИ ВЕРУВАМЕ“! СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА НЕ СЕ КОРИСТЕА ЗА РАЗВОЈ НА ОРУЖЈЕ

ЕВЕ „ВИ ВЕРУВАМЕ“! СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА НЕ СЕ КОРИСТЕА ЗА РАЗВОЈ НА ОРУЖЈЕ

Биолошките лаборатории во Украина и другите земји-партнери никогаш не биле користени за развој на оружје, објавија САД во понеделникот, барајќи да избегнат можна одговорност. Заедничката…

Види повеќе ЕВЕ „ВИ ВЕРУВАМЕ“! СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ: БИОЛАБАРАТОРИИТЕ ВО УКРАИНА НЕ СЕ КОРИСТЕА ЗА РАЗВОЈ НА ОРУЖЈЕ