(ВИДЕО) РУСИТЕ ЗА ПРВПАТ ЈА НАПАДНАА УКРАИНА ОД ПОДМОРНИЦИ

(ВИДЕО) РУСИТЕ ЗА ПРВПАТ ЈА НАПАДНАА УКРАИНА ОД ПОДМОРНИЦИ

Дизелска подморница стационирана во Црно Море за првпат беше употребена за напад на украински цели со крстосувачки ракети калибр. На снимката што руското Министерство за…

Види повеќе (ВИДЕО) РУСИТЕ ЗА ПРВПАТ ЈА НАПАДНАА УКРАИНА ОД ПОДМОРНИЦИ