ДАЛИ БОРИС ГИ САБОТИРАШЕ МИРОВНИТЕ ПРЕГОВОРИ МЕЃУ УКРАИНА И РУСИЈА?

ДАЛИ БОРИС ГИ САБОТИРАШЕ МИРОВНИТЕ ПРЕГОВОРИ МЕЃУ УКРАИНА И РУСИЈА?

Мировните преговори меѓу Украина и Русија се замрзнати од јули, и нема индикации дека ќе се рестартираат. Сепак, се појавија докази дека разговорите на почетокот…

Види повеќе ДАЛИ БОРИС ГИ САБОТИРАШЕ МИРОВНИТЕ ПРЕГОВОРИ МЕЃУ УКРАИНА И РУСИЈА?