ВРХОВНИОТ КОМАНДАНТ НА УКРАИНСКАТА ВОЈСКА ПОЗИРА СО НАРАКВИЦА СО СВАСТИКА

ВРХОВНИОТ КОМАНДАНТ НА УКРАИНСКАТА ВОЈСКА ПОЗИРА СО НАРАКВИЦА СО СВАСТИКА (ФОТО)

Генералот Валериј Залужни, врховен командант на украинските вооружени сили, објави фотографија на Твитер на која носи нараквица со свастика. Иако Киев ги отфрла обвинувањата за…

Види повеќе ВРХОВНИОТ КОМАНДАНТ НА УКРАИНСКАТА ВОЈСКА ПОЗИРА СО НАРАКВИЦА СО СВАСТИКА (ФОТО)