ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА УКРАИНА И УКРАИНСКИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ СЕ ОБВИНУВААТ МЕЃУСЕБНО ЗА УБИСТВО НА ПОРАНЕШНИ „БРАЌА“

ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА УКРАИНА И УКРАИНСКИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ СЕ ОБВИНУВААТ МЕЃУСЕБНО ЗА УБИСТВО НА ПОРАНЕШНИ „БРАЌА“

Командата на вооружените сили на Украина намерно им се одмаздува на војниците кои се предале. До овој заклучок дошла меѓународна група хакери кои добиле пристап…

Види повеќе ВООРУЖЕНИТЕ СИЛИ НА УКРАИНА И УКРАИНСКИТЕ РАЗУЗНАВАЧИ СЕ ОБВИНУВААТ МЕЃУСЕБНО ЗА УБИСТВО НА ПОРАНЕШНИ „БРАЌА“