АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ МЕНУВААТ СУЛУДИТЕ ПРАВИЛА - ДАЛИ ЃОКОВИЌ ИМА ШАНСИ ДА ЗАИГРА НА US ОПЕН?

АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ МЕНУВААТ СУЛУДИТЕ ПРАВИЛА – ДАЛИ ЃОКОВИЌ ИМА ШАНСИ ДА ЗАИГРА НА US ОПЕН?

Во Соединетите Американски Држави почнаа да се менуваат правилата за ограничувања во врска со кoронавируcот и сега се многу поголеми шансите Новак Ѓоковиќ да игра…

Види повеќе АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ МЕНУВААТ СУЛУДИТЕ ПРАВИЛА – ДАЛИ ЃОКОВИЌ ИМА ШАНСИ ДА ЗАИГРА НА US ОПЕН?