ДАЛИ ПРОТЕСТИТЕ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ВРОДИЈА СО ПЛОД - МИНИСТЕРОТ ДОБИ ОТКАЗ, А ПРЕМИЕРОТ ЗАМОЛКНА ЗА ОВАА ТЕМА

ДАЛИ ПРОТЕСТИТЕ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ВРОДИЈА СО ПЛОД – МИНИСТЕРОТ ДОБИ ОТКАЗ, А ПРЕМИЕРОТ ЗАМОЛКНА ЗА ОВАА ТЕМА

Се чини дека протестите на фармерите во Холандија вродија со плод. Откако минатата недела ненадејно беше разрешен министерот за земјоделство, премиерот и Владата сега престанаа…

Види повеќе ДАЛИ ПРОТЕСТИТЕ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ВРОДИЈА СО ПЛОД – МИНИСТЕРОТ ДОБИ ОТКАЗ, А ПРЕМИЕРОТ ЗАМОЛКНА ЗА ОВАА ТЕМА