ФАУЧИ ПРИНУДЕН ДА СВЕДОЧИ ЗА ЦЕНЗУРАТА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА НА KOBИД-19

ФАУЧИ ПРИНУДЕН ДА СВЕДОЧИ ЗА ЦЕНЗУРАТА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА НА KOBИД-19

Две држави предводени од републиканците ја обвинија федералната влада дека соработува со технолошки фирми за „цензурирање на слободата на говорот“. Главниот медицински советник на Белата…

Види повеќе ФАУЧИ ПРИНУДЕН ДА СВЕДОЧИ ЗА ЦЕНЗУРАТА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА НА KOBИД-19