КРАЈ НА АГЕНДАТА! ФАУЧИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА!

КРАЈ НА АГЕНДАТА! ФАУЧИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА!

„Денеска објавувам дека ќе се повлечам од позициите директор на Националниот институт за алергија и заразни болести (НИАИД) и шеф на лабораторијата за имунорегулација на…

Види повеќе КРАЈ НА АГЕНДАТА! ФАУЧИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА!