ФАУЧИ СИ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПОРАДИ СТРАВ ОД ИСТРАГА?!

ФАУЧИ СИ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПОРАДИ СТРАВ ОД ИСТРАГА?!

Д-р Ентони Фаучи во понеделникот објави дека ќе поднесе оставка од функцијата директор на Националниот институт за алергија и заразни болести (НИАИД) откако помина повеќе…

Види повеќе ФАУЧИ СИ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПОРАДИ СТРАВ ОД ИСТРАГА?!