ФАУЧИ СИ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПОРАДИ СТРАВ ОД ИСТРАГА?!

ФАУЧИ СИ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПОРАДИ СТРАВ ОД ИСТРАГА?!

Д-р Ентони Фаучи во понеделникот објави дека ќе поднесе оставка од функцијата директор на Националниот институт за алергија и заразни болести (НИАИД) откако помина повеќе…

Види повеќе ФАУЧИ СИ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПОРАДИ СТРАВ ОД ИСТРАГА?!
КРАЈ НА АГЕНДАТА! ФАУЧИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА!

КРАЈ НА АГЕНДАТА! ФАУЧИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА!

„Денеска објавувам дека ќе се повлечам од позициите директор на Националниот институт за алергија и заразни болести (НИАИД) и шеф на лабораторијата за имунорегулација на…

Види повеќе КРАЈ НА АГЕНДАТА! ФАУЧИ СИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА!