ФАЈЗЕР ПОВЛЕКУВА 5 СЕРИИ НА ЛЕКОВИ ЗА КРВЕН ПРИТИСОК! ОТКРИЕН Е АГЕНС КОЈ ПРЕДИЗВИКУВА КАНЦЕР!

ФАЈЗЕР ПОВЛЕКУВА 5 СЕРИИ НА ЛЕКОВИ ЗА КРВЕН ПРИТИСОК! ОТКРИЕН Е АГЕНС КОЈ ПРЕДИЗВИКУВА КАНЦЕР!

Фармацевтската компанија Фајзер соопшти дека доброволно повлекува пет серии од своите таблети за крвен притисок Accupril, откако открила покачени нивоа на потенцијален агенс што предизвикува…

Види повеќе ФАЈЗЕР ПОВЛЕКУВА 5 СЕРИИ НА ЛЕКОВИ ЗА КРВЕН ПРИТИСОК! ОТКРИЕН Е АГЕНС КОЈ ПРЕДИЗВИКУВА КАНЦЕР!