ДАЛИ ТРАМП МОЖЕ ДА БИДЕ УАПСЕН? ФБИ ВРШИ ПРЕТРЕС ВО НЕГОВАТА ВИЛА ВО ФЛОРИДА!

ДАЛИ ТРАМП МОЖЕ ДА БИДЕ УАПСЕН? ФБИ ВРШИ ПРЕТРЕС ВО НЕГОВАТА ВИЛА ВО ФЛОРИДА!

Извештаите велат дека ФБИ извршил налог за претрес во одморалиштето Мар-а-Лаго на поранешниот претседател Доналд Трамп. Се известува дека претресот е поврзан со 15 кутии…

Види повеќе ДАЛИ ТРАМП МОЖЕ ДА БИДЕ УАПСЕН? ФБИ ВРШИ ПРЕТРЕС ВО НЕГОВАТА ВИЛА ВО ФЛОРИДА!