ДАЛИ ТРАМП МОЖЕ ДА БИДЕ УАПСЕН? ФБИ ВРШИ ПРЕТРЕС ВО НЕГОВАТА ВИЛА ВО ФЛОРИДА!

ДАЛИ ТРАМП МОЖЕ ДА БИДЕ УАПСЕН? ФБИ ВРШИ ПРЕТРЕС ВО НЕГОВАТА ВИЛА ВО ФЛОРИДА!

Извештаите велат дека ФБИ извршил налог за претрес во одморалиштето Мар-а-Лаго на поранешниот претседател Доналд Трамп. Се известува дека претресот е поврзан со 15 кутии…

Види повеќе ДАЛИ ТРАМП МОЖЕ ДА БИДЕ УАПСЕН? ФБИ ВРШИ ПРЕТРЕС ВО НЕГОВАТА ВИЛА ВО ФЛОРИДА!
ФЕДЕРАЛНИТЕ ВЛАСТИ СОБИРААТ ИЗВЕШТАИ ЗА „НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ“ ОД BAKЦИНАТА

ФЕДЕРАЛНИТЕ ВЛАСТИ СОБИРААТ ИЗВЕШТАИ ЗА „НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ“ ОД BAKЦИНАТА

Од Clayton Fox, RealClearInvestigations Откако Управата за Храна и Лекoви (FDA) на САД ги одобри првите вaкцини за КOВИД-19 кон крајот на 2020 година, владата…

Види повеќе ФЕДЕРАЛНИТЕ ВЛАСТИ СОБИРААТ ИЗВЕШТАИ ЗА „НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ“ ОД BAKЦИНАТА