ОДМАЗДА: РУСИЈА ЈА ОТСЕЧЕ ФИНСКА ОД ЕЛЕКТРИЧНАТА МРЕЖА!

ОДМАЗДА: РУСИЈА ЈА ОТСЕЧЕ ФИНСКА ОД ЕЛЕКТРИЧНАТА МРЕЖА!

Фингрид, финскиот национален мрежен оператор, потврди за Скај њуз дека веќе нема струја од Русија. Реима Паивинен, потпретседател на Фингрид, изјави дека се „убедени оти…

Види повеќе ОДМАЗДА: РУСИЈА ЈА ОТСЕЧЕ ФИНСКА ОД ЕЛЕКТРИЧНАТА МРЕЖА!