РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

Рон ДеСантис, гувернерот на Флорида кој беше еден од ретките кои јавно се спротивставија на кoрона хистеријата во измиантите 2 ипол години и кој беше…

Види повеќе РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)
ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС: „ДОДЕКА СУМ ТУКА НЕМА ДА ИМА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ЗА ДЕЦА!“ (ВИДЕО)

ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС: „ДОДЕКА СУМ ТУКА НЕМА ДА ИМА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ЗА ДЕЦА!“ (ВИДЕО)

За време на мандатот на гувернерот на Флорида, Рон ДеСантис (Р), децата во државата нема да мора да примаат експериментална мPHК вaкцина за Кoвид. Гувернерот…

Види повеќе ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС: „ДОДЕКА СУМ ТУКА НЕМА ДА ИМА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ЗА ДЕЦА!“ (ВИДЕО)
ФЛОРИДА ПРЕПОРАЧУВА ПРОТИВ ДАВАЊЕ мPHК BAKЦИНИ НА МАЖИ НА ВОЗРАСТ ОД 18-39 ГОДИНИ ПОРАДИ 84% ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД СМРТ ПОРАДИ СРЦЕВИ БОЛЕСТИ

ФЛОРИДА ПРЕПОРАЧУВА ПРОТИВ ДАВАЊЕ мPHК BAKЦИНИ НА МАЖИ НА ВОЗРАСТ ОД 18-39 ГОДИНИ ПОРАДИ 84% ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД СМРТ ПОРАДИ СРЦЕВИ БОЛЕСТИ

На 7 октомври, државниот генерален хирург на сојузната држава Флорида, д-р Џозеф А. Ладапо објави ново упатство во врска со вaкцините базирани на mRNA (и-РНК)…

Види повеќе ФЛОРИДА ПРЕПОРАЧУВА ПРОТИВ ДАВАЊЕ мPHК BAKЦИНИ НА МАЖИ НА ВОЗРАСТ ОД 18-39 ГОДИНИ ПОРАДИ 84% ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД СМРТ ПОРАДИ СРЦЕВИ БОЛЕСТИ
ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ

ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ

Роџер Стоун верува дека гувернерот на Флорида Рон Де Сантис има намера да се кандидира за претседател и дека ќе ја објави својата кандидатура по…

Види повеќе ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ
ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ - ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)

ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ – ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)

Епски говор во кој гувернерот на Флорида го оспорува корпоратизмот, раководството на Републиканската партија и неуспесите во политиката на режимот на Бајден. Гувернерот на Флорида,…

Види повеќе ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ – ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)