КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА - ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!

КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА – ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!

Фолксваген, или во превод автомобилот на народот, компанија која е синоним за германската држава и квалитетот на германското производство уште од Втората светска војна, сериозно…

Види повеќе КОЛАПСОТ ЗАПОЧНА – ФОЛКСВАГЕН ЗАМИНУВА ОД ГЕРМАНИЈА?!