ФРАНЦИЈА УКИНА СÈ: НЕМА ПОВЕЌЕ НИКАКВИ KOBИД МЕРКИ ЗА ТУРИСТИТЕ

ФРАНЦИЈА УКИНА СÈ: НЕМА ПОВЕЌЕ НИКАКВИ KOBИД МЕРКИ ЗА ТУРИСТИТЕ

Можебо одненадеж, кога мејнстрим медиумите „не трујат“ со вести за т.н. нови бранови на кoронавируcот, веќе не е потребно оние кои пристигнуваат во Франција од…

Види повеќе ФРАНЦИЈА УКИНА СÈ: НЕМА ПОВЕЌЕ НИКАКВИ KOBИД МЕРКИ ЗА ТУРИСТИТЕ