МАЛ УСПЕХ: ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ГО СОБОРИЈА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО

МАЛ УСПЕХ: ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ГО СОБОРИЈА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО

„Холандскиот министер за земјоделство, Хенк Стагувер, беше принуден да поднесе оставка по големите протести на холандските земјоделци поради неговата радикална климатска агенда која сака да…

Види повеќе МАЛ УСПЕХ: ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ГО СОБОРИЈА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО