„ПОСТОЈАТ ДОКУМЕНТИ КОИ ПОВЕЌЕ НЕ ГИ ВКЛУЧУВААТ BAKЦИНИРАНИТЕ ВО ХОМО САПИЕНС, ТУКУ ВО ВИДОТ ХОМО БОРГ ГЕНЕЗИС,“ ТВРДИ АМЕРИКАНСКИ АДВОКАТ (ВИДЕО)

„ПОСТОЈАТ ДОКУМЕНТИ КОИ ПОВЕЌЕ НЕ ГИ ВКЛУЧУВААТ BAKЦИНИРАНИТЕ ВО ХОМО САПИЕНС, ТУКУ ВО ВИДОТ ХОМО БОРГ ГЕНЕЗИС,“ ТВРДИ АМЕРИКАНСКИ АДВОКАТ (ВИДЕО)

Познатиот американски адвокат Тод Календар (Todd Callendar), кој го тужеше Министерството за одбрана на САД, изјави дека постојат доверливи документи кои наведуваат дека вaкцинираните луѓе…

Види повеќе „ПОСТОЈАТ ДОКУМЕНТИ КОИ ПОВЕЌЕ НЕ ГИ ВКЛУЧУВААТ BAKЦИНИРАНИТЕ ВО ХОМО САПИЕНС, ТУКУ ВО ВИДОТ ХОМО БОРГ ГЕНЕЗИС,“ ТВРДИ АМЕРИКАНСКИ АДВОКАТ (ВИДЕО)