ЈАВНО ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ ДОКАЗИ ЗА ЦЕНЗУРАТА И ДОГОВОРОТ МЕЃУ ГОЛЕМИТЕ ТЕХНОЛОШКИ КОМПАНИИ И ВЛАДИТЕ ОКОЛУ KOBИД-19

ЈАВНО ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ ДОКАЗИ ЗА ЦЕНЗУРАТА И ДОГОВОРОТ МЕЃУ ГОЛЕМИТЕ ТЕХНОЛОШКИ КОМПАНИИ И ВЛАДИТЕ ОКОЛУ KOBИД-19

Во интервјуто за емисијата „Unfiltered“ на Фокс њуз со Ден Бонгино, државниот обвинител на Мисури, Ерик Шмит, рече дека над 45 функционери во администрацијата на…

Види повеќе ЈАВНО ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ ДОКАЗИ ЗА ЦЕНЗУРАТА И ДОГОВОРОТ МЕЃУ ГОЛЕМИТЕ ТЕХНОЛОШКИ КОМПАНИИ И ВЛАДИТЕ ОКОЛУ KOBИД-19
ФАУЧИ ПРИНУДЕН ДА СВЕДОЧИ ЗА ЦЕНЗУРАТА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА НА KOBИД-19

ФАУЧИ ПРИНУДЕН ДА СВЕДОЧИ ЗА ЦЕНЗУРАТА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА НА KOBИД-19

Две држави предводени од републиканците ја обвинија федералната влада дека соработува со технолошки фирми за „цензурирање на слободата на говорот“. Главниот медицински советник на Белата…

Види повеќе ФАУЧИ ПРИНУДЕН ДА СВЕДОЧИ ЗА ЦЕНЗУРАТА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ЗА ВРЕМЕ НА ПAHДЕМИЈАТА НА KOBИД-19
ГОЛЕМА ВЕСТ! ЈУТЈУБ ПРЕКУ НОЌ ЈА УКИНА ЦЕНЗУРАТА ЗА KOBИД 19

ГОЛЕМА ВЕСТ! ЈУТЈУБ ПРЕКУ НОЌ ЈА УКИНА ЦЕНЗУРАТА ЗА KOBИД 19

Во текот на изминатите две години, YouTube тивко отстрани или промени многу од неговите правила за цензура на информациите за KOBИД 19, што доведе до…

Види повеќе ГОЛЕМА ВЕСТ! ЈУТЈУБ ПРЕКУ НОЌ ЈА УКИНА ЦЕНЗУРАТА ЗА KOBИД 19
ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

Твитер минатата недела го цензурираше тројно вaкцинираниот Д-р. Шмуел Шапира, MD, MPH, бидејќи сугерираше дека може да има врска помеѓу појавата на мајмунски сипаници и…

Види повеќе ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР