ТОА Е ТАА КРВНА ЛИНИЈА! КРАЛОТ ЧАРЛС Е ВО КРВНО СРОДСТВО СО ГРОФОТ ДРАКУЛА!

ТОА Е ТАА КРВНА ЛИНИЈА! КРАЛОТ ЧАРЛС Е ВО КРВНО СРОДСТВО СО ГРОФОТ ДРАКУЛА!

Мислите дека само така пишуваме за покојната кралица Елизабета. Не, бидејќи вчера погребаната кралица и нејзиниот наследник Чарлс се потомци на Влад Цепеш, меѓу народот…

Види повеќе ТОА Е ТАА КРВНА ЛИНИЈА! КРАЛОТ ЧАРЛС Е ВО КРВНО СРОДСТВО СО ГРОФОТ ДРАКУЛА!
СВЕТОТ ВЛЕЗЕ ВО ОПАСНА НОВА ЕРА НА НЕРАЗУМНОСТА

СВЕТОТ ВЛЕЗЕ ВО ОПАСНА НОВА ЕРА НА НЕРАЗУМНОСТА

Се чини дека смртта на кралицата го означува дефинитивниот крај на 20 век и ерата на доверба и просперитет Дваесеттиот век сега и навистина заврши.…

Види повеќе СВЕТОТ ВЛЕЗЕ ВО ОПАСНА НОВА ЕРА НА НЕРАЗУМНОСТА